Mir's Hart en Ziel

Kaas met de aandacht en ambachtelijkheid van vroeger, gecombineerd met de eigentijdse touch van de chef-kok.

Menu

Spring naar inhoud
  • Wie ben ik
  • Hoe is het begonnen
  • Samenwerkingen
  • Met wie
  • Verkooppunten
  • Recepten
  • foto’s
  • Contact
  • In het nieuws

Tonny van Burk

Restaurant de Eetkamer, Goirle

“In de wijde omgeving staan we bekend om onze sissende garnalen. Daarom was de uitdaging des te groter toen Mirjam mij benaderde om samen een kaas te maken. Dat was een spannend project, waarbij we regelmatig rond de tafel zaten om nog iets bij stellen, een andere specerij toe te voegen, weg te laten. Maar we zijn allebei dik tevreden met het eindresultaat, dat door de burgemeester ten doop werd gehouden. En dat hij bij veel mensen in de smaak valt, blijkt ook wel uit de hoeveelheden die worden verkocht!”

Deze kaas is te proeven bij Restaurant de Eetkamer in Goirle en bij veleĀ kaaswinkels.

Met Tonny van Burk

Met wie:

  • Tonny van Burk
  • Roger Rassin
  • Edwin Kats
  • Hein Willemsen

Fromagerie Guillaume - Mirs Hart&Ziel Copyright 2017