Mir's Hart en Ziel

Kaas met de aandacht en ambachtelijkheid van vroeger, gecombineerd met de eigentijdse touch van de chef-kok.

Menu

Spring naar inhoud
  • Wie ben ik
  • Hoe is het begonnen
  • Samenwerkingen
  • Met wie
  • Verkooppunten
  • Recepten
  • foto’s
  • Contact
  • In het nieuws

Edwin Kats

Restaurant Noble ’s Hertogenbosch

“Nadat ik letterlijk mijn sterren had verdiend in Nederland, wilde ik meer bereiken en verder kijken. Daarom ben ik ruim 4 jaar gaan reizen. Ik heb veel van de wereld en van de verschillende keukens gezien en geleerd. Mijn nieuwe uitdaging is nu om veel mensen te laten genieten van die opgedane kennis. Dat doe ik als Patron-Cuisinier in het nieuwe restaurant Noble en ook in de samenwerking met Mirjam van Hest voor deze kaas, waarin ik heel veel kruiden uit mijn reizen heb gebruikt.”

De heerlijke smaak van deze kaas is bepaald door de unieke combinatie van kruiden en specerijen die zorgen voor een pittige maar toch frisse en smeuïge taste.

Deze kaas is te proeven en te koop bij Restaurant Noble in ’s Hertogenbosch en daarnaast te koop bij diverse kaaswinkels / Sligro’s.

Met Edwin Kats

Met wie:

  • Tonny van Burk
  • Roger Rassin
  • Edwin Kats
  • Hein Willemsen

Fromagerie Guillaume - Mirs Hart&Ziel Copyright 2017